Új emlékeztetőnek örülhetnek a Facebook adminok

A következetesség a sikeres közösségi média jelenlét alapja, a Facebook pedig most egy olyan funkción dolgozik, ami jelentősen megkönnyítheti a hivatalos oldalak adminisztrátorainak életét.

Az új funkció még csak néhány kiválasztott felhasználó számára elérhető, de ahogyan a kiszivárgott képen látható, igen hasznos beállításokat rejt.

Az adminok beállíthatják, hogy a Facebook emlékeztetőt küldjön nekik minden nagyobb ünnepnapot megelőzően, hogy a poszttervezéskor biztos ne maradjon ki egyetlen fontos és kiemelt ünnepnap se. Ezen kívül, ha mindenki számára elérhető lesz a funkció, beállíthatunk egyedi emlékeztetőket is, és azt is láthatjuk, mik azok az időpontok, amikorra mi, vagy az oldalt kezelő másik admin vagy editor már posztot időzített. Így elkerülhetőek az organikus reach-re negatívan ható poszttorlódások.

Azok a menedzserek, akik egyszerre több márkaoldalt kezelnek, biztosan örülnének az újításnak, így mi is nagyon drukkolunk, hogy Magyarországon is elérhető legyen az emlékeztető funkció!

Forrás: www.socialmediatoday.com