A végtelenbe, és tovább!

A Reon Digital harmadik alkalommal támogatja Klein Dávidot. A cél ezúttal a Föld legmagasabb csúcsa, a Mount Everest!

Klein Dávid a magyar expedíciós hegymászás egyik legismertebb alakja. 1998-ban kezdte magashegyi expedíciós hegymászó karrierjét, ez idő alatt négy nyolcezer méter feletti csúcsot mászott meg, mindet oxigénpalack használata nélkül.

Gasherbrum II (8035 m, Pakisztán, 2003)

Cho Oyu (8201 m, Tibet, 2004)

Manaslu (8163 m, Nepál, 2015)

Annapurna I (8091 m, Nepál, 2016)

Dávid hegymászásait évek óta feszült figyelemmel kísérjük, hiszen hosszú múltra visszatekintő munkakapcsolat a miénk.

2014-ben, a SPAR Everest expedíció alkalmával a SPAR digitális ügynökségeként fejlesztettük a www.sparexpedicio.hu oldalt, ahol az érdeklődők folyamatosan nyomon követhették Klein Dávid útját, egy interaktív felületen pedig azt is kipróbálhatták, mennyi felszereléssel vág neki egy vérbeli hegymászó a csúcstámadásnak.

A névadó szponzor Johnnie Walker ügynökségeként 2016-ban mind a Johnnie Walker Annapurna Expedíció, mind a Johnnie Walker K2 Expedíció közösségi média kommunikációjában részt vettünk. A kampány során olyan Facebook alkalmazást fejlesztettünk, amin keresztül bárki elküldhette jókívánságait Dávidnak, és számos kisebb aktivitással is készültünk, hogy az expedíció híre minél többekhez eljuthasson.


Büszkék vagyunk rá, hogy Klein Dávid utolsó két nagy expedícióját, a 2016-os Annapurna Expedíciót, és a szintén 2016-os K2 Expedíciót a Reon Digital nem csak ügyfelein keresztül, hanem szponzorként is támogathatta.

Azzal segítjük Dávidot és a többi hegymászót, amihez a legjobban értük: weboldalt fejlesztünk számukra. Az expeditions.hu oldalon minden fontos információ megtalálható a magyar expedíciós hegymászás legfontosabb eredményeiről és hegymászóiról. Videók, fotógalériák idézik fel az elmúlt évek expedícióit, és a legfrissebb hírek is helyet kaptak az oldalon.

Klein Dávid és Suhajda Szilárd részvételével 2017. március 28-án indul a Magyar Everest Expedíció 2017, melynek célja a Mount Everest 8848 méter magas csúcsának oxigénpalack nélküli elérése, elsőként a magyar expedíciós hegymászás történetében. A Reon Digital a 2017-es expedíciót is támogatja, így blogunkon és Facebook oldalunkon folyamatosan beszámolunk majd az expedícióról.

A REON DIGITAL CSAPATA SOK SIKERT KVÁN KLEIN DÁVIDNAK ÉS SUHAJDA SZILÁRDNAK!