Elrajtolt az Addaszavad kampány második felvonása

Elkészült a mi dalunk! Nézd meg a klipet! Az elmúlt hetekben összesen több mint 10000 szót küldtek be a játék keretében, ezekből pedig Majka megírta a nyár slágerét, a „Mi dalunkat”.

Még nem egészen egy napja van fent a Youtube-on, de már százezres nézettség fölött jár, és ezzel be is került a csatorna Trending szekciójába.

Most pedig már nincs más teendő, mint részt venni a blokkfeltöltős nyereményjátékban! 🙂

A frissítő SPAR Verde ásványvízzel június 15. és július 5. között értékes nyereményeket is lehet nyerni. Ehhez a vásárlóknak mindössze annyit kell tenniük, hogy bármelyik SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR market és SPAR partner üzletben vásároljanak legalább egy SPAR Verde ásványvizet, majd az www.addaszavad.com weboldalon fel kell tölteniük a blokk adatait. A játékban megnyerhetik a következő nyeremények egyikét: egy Apple watch series 2 okosóra, 3 darab páros backstage belépőjegy és 15 darab páros belépőjegy Majka koncertjére, amelyet a Budapest Parkban rendeznek meg augusztus 19-én. Ezeken kívül a szerencsés vásárlók 20 egyedi nyári ajándékcsomagot nyerhetnek, amelyben gumimatrac, strandlabda, törölköző, gumikarkötő, pendrive is lesz rajta a dallal és a klippel, illetve egy 2500 forintos SPAR ajándékkártya.

Végezetül íme a TV spot, amire különösen büszkék vagyunk:

További részletekért és a nyereményjátékhoz katt ide:

🔽  🔽  🔽