Maradj az élvonalban a LinkedIn Windows 10 appjával

Ha netán még nem vagy LinkedIn felhasználó, akkor épp ideje, hogy regisztrálj, hiszen bár hazánkban még csak 8%-os a penetráció, de a HR-esek szívesen keresik fel a jelentkezők LinkedIn profilját. Itt a CV-d sokkal élőbb lehet, másrészt számos további szakmai előnye is van (csoportok, cikkek, ismerősök pályájának nyomon követése).

Minden hónapban szakmabeliek milliói használják a LinkedInt számítógépük böngészőjével. Hamarosan érkezik a LinkedIn app Windows 10-re, így a felhasználók egy gazdagabb, integráltabb élmény részesei lehetnek.

Könnyen elérhető a Start menüből, és még Élő csempeként is használhatod, így akárhányszor a Start menüt előhívod, értesülhetsz a LinkedInen zajló legfontosabb eseményekről, akár az általad követett oldalak, akár ismerőseid posztjairól van szó.

A Windows 10 Action Centerrel azonnal láthatod privát üzeneteidet, profilmegtekintéseid statisztikáját, a híreket és fontosabb infókat.

Azt is pontosan beállíthatod, hogy milyen jellegű hírekről szeretnél hallani.

Kíváncsian várjuk, jelenleg még nem elérhető a magyar Windows áruházban, de július végéig elvileg minden országban letölthető lesz.

forrás: Linkedin blog